Finanční analýza - Molková, Markéta; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Ravak, a.s. z pohledu externího uživatele konkrétně za období 2004 až 2007. V teoretické části je vymezen význam finanční analýzy, její uživatelé, informační zdroje a metody finanční analýzy. Praktická část obsahuje základní informace o společnosti a aplikaci teoretických znalostí na účetní údaje společnosti Ravak, a.s. Závěr práce obsahuje hodnocení výsledků a finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses