Zdravotně postižení jedinci a jejich integrace v podniku - Chaloupková, Aneta (2009)
Práce pojednává o začleňování zdravotně postižených lidí do pracovního kolektivu a o hledání zaměstnání s ohledem na speciální potřeby zdravotně postižených.