Zdravotně postižení jedinci a jejich integrace v podniku - Chaloupková, Aneta; Hubinková, Zuzana, 1971-; Bedrnová, Eva, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce pojednává o začleňování zdravotně postižených lidí do pracovního kolektivu a o hledání zaměstnání s ohledem na speciální potřeby zdravotně postižených.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnávání osob se zdravotním postižením; bakalářské práce; employment of people with disabilities; bachelor's theses