Finanční analýza společnosti R. Jelínek, a.s. - Műller, Jan (2009)
Předmětem této práce je finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek a.s. v letech 2002 až 2007. V této práci jsou využity standardní ukazatele, včetně ekonomické přidané hodnoty. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou část.