Finanční analýza společnosti R. Jelínek, a.s. - Műller, Jan; Cimický, Jan; Kriegsman, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem této práce je finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek a.s. v letech 2002 až 2007. V této práci jsou využity standardní ukazatele, včetně ekonomické přidané hodnoty. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou část.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses