Dlouhodobý hmotný majetek dle českých účetních předpisů a IAS/IFRS - Karla, Tomáš; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem práce je vystihnout dlohodobý hmotný majetek, jak ho chápou české účetní předpisy a Mezinárodní účetní standardy (IAS/IFRS) a provést jejich vzájemnou komparaci, tj. poukázat na společné prvky a odlišnosti českých účetních předpisů a IAS (zejména IAS 16) v této problematice. Práce se nevěnuje dlouhodobému nehmotnému majetku (IAS 38) ani specifikům zemědělské činnosti (IAS 41).
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses