Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně Filling budget on concrete conditions of the community M.Lázně - Zigmundová, Alena (2009)
Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně. Práce se skládá z teoretické části, na kterou navazuje část praktická, ve které pracuji s rozpočty města v rozmezí let 2003-2009. Poté jsem se zaměřila na rok 2007 a podrobněji prozkoumala příjmy a výdaje obce.