Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně Filling budget on concrete conditions of the community M.Lázně - Zigmundová, Alena; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně. Práce se skládá z teoretické části, na kterou navazuje část praktická, ve které pracuji s rozpočty města v rozmezí let 2003-2009. Poté jsem se zaměřila na rok 2007 a podrobněji prozkoumala příjmy a výdaje obce.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses