Zdanění v regionálním školství v ČR - případová studie - Sasková, Lenka; Urbánek, Václav; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem práce je zdanění v regionálním školství. Jejím hlavním cílem je vytvořit souhrnný pohled na zdanění škol v České republice a uvést příklad na vybrané škole, konkrétně na Gymnáziu Nymburk. V práci jsou popsány jednotlivé daně a oblasti týkající se zdanění ve školství. Je zde upozorněno na odlišnosti mezi podnikatelskými subjekty a školou. Veškeré informace zmíněné v práci se vztahují k daňovým zákonům z roku 2008, tedy i případová studie.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses