Finanční projekt nové firmy - Šibor, Lubomír (2009)
Toto téma se zabývá tvorbou finančního projektu nové firmy s využitím nástrojů a pravidel pro finanční plánování. Metodická část obsahuje obecná teoretická pravidla k praktickému oddílu. Praktická část pak obsahuje samotný finanční plán hospodaření podniku na budoucích 5 let. Na závěr praktické části následuje krátká finanční analýza z pohledu vlastníka podniku.