Finanční projekt nové firmy - Šibor, Lubomír; Krauseová, Jaruše, 1944-; Dudashvili, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Toto téma se zabývá tvorbou finančního projektu nové firmy s využitím nástrojů a pravidel pro finanční plánování. Metodická část obsahuje obecná teoretická pravidla k praktickému oddílu. Praktická část pak obsahuje samotný finanční plán hospodaření podniku na budoucích 5 let. Na závěr praktické části následuje krátká finanční analýza z pohledu vlastníka podniku.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; finanční plánování; bakalářské práce; business; financial planning; bachelor's theses