Ekonomická analýza konkrétního podniku - Těšínský, Josef; Mikan, Pavel, 1963-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Použitý metodický aparát je popsán v metodologické části práce. Náplní aplikační části je ekonomická analýza podniku Ralco, s. r. o. Ledeč nad Sázavou, konkrétně finanční analýza za roky 2003 - 2007, analýza produktivity, ekonomický normál, konstrukce nákladového modelu, analýza provozní páky a finanční páky. V závěru práce jsou shrnuty dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses