Návrh instalace a správa databáze pro mateřskou školu - Vítek, Daniel (2009)
Práce se zabývá vypracováním návrhu databáze pro standardní mateřskou školu, instalací navržené databáze do databázového systému Oracle Database 10g Express Edition a předvedení správy tohoto databázového systému. Ověření funkčnosti navržené databáze bylo provedeno přes vytvořenou přístupovou aplikaci.