Návrh instalace a správa databáze pro mateřskou školu - Vítek, Daniel; Palovská, Helena, 1959-; Macák, Petr, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce se zabývá vypracováním návrhu databáze pro standardní mateřskou školu, instalací navržené databáze do databázového systému Oracle Database 10g Express Edition a předvedení správy tohoto databázového systému. Ověření funkčnosti navržené databáze bylo provedeno přes vytvořenou přístupovou aplikaci.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Oracle (databázový systém); databáze; bakalářské práce; Oracle (database system); databases; bachelor's theses