Prognóza vývoje marketingu - Levakova, Anna (2009)
V práci jsou popsané současné trendy internetového marketingu jako widgetizace a socializace. Na základě zřetelných příkladů velkých společností je posouzeno o úspěšností sociálních médií jako nástroje marketingu na Internetu.