Prognóza vývoje marketingu - Levakova, Anna; Štědroň, Bohumír, 1948-; Kozler, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V práci jsou popsané současné trendy internetového marketingu jako widgetizace a socializace. Na základě zřetelných příkladů velkých společností je posouzeno o úspěšností sociálních médií jako nástroje marketingu na Internetu.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; socializace; prognostika; internetový marketing; bakalářské práce; socialization; prognostics; Internet marketing; bachelor's theses