Finanční analýza Bobcat CZ, a.s. - Peták, Pavel; Kopkáně, Heřman; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je posouzení finančního zdraví firmy Bobcat CZ, a.s. za použití metod finanční analýzy. Zvolené téma se zaměřuje na nejdůležitější faktory ovlivňující podnikání firmy a na nejvýraznější výkyvy v jednotlivých oblastech podnikaní, sledované v období posledních pěti let. Výsledky analýzy jsou porovnávány s hodnotami jiných podniků v oboru. Tato práce se snaží nalézt či odhadnout příčiny vývoje jednotlivých ukazatelů a složek ve struktuře podniku. Daný text také sumarizuje a popisuje použité metody, dochází k jistým závěrům a v neposlední řadě predikuje budoucí možnosti podnikání ve vybraném odvětví.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses