Marketing ICT firem - Studnička, Tomáš; Štědroň, Bohumír, 1948-; Novotný, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá českým ICT trhem, který je velmi pestrý. Předně je třeba si uvědomit, že pod pojem ICT firmy spadají společnosti, poskytující hardware, udržující a spravující sítě a databáze, až po firmy tvořící software od jednodušších programů až po sofistikované programy. V práci je popsáno deset nejúspěšnějších firem, podle ankety Top 100 ICT společností v České republice 2008, kterou každoročně připravuje časopis Computerworld. Je zde popsán profil společností a jejich produkty a služby. Dále se práce věnuje internetu. Tento sektor ICT je jedním z nejvíce rozvíjených. Pro lepší přiblížení firem působících na internetu je v práci věnován prostor dvou firmám, které na českém trhu provozují internetové portály. V závěru naleznete hodnocení ICT trhu a nastínění předpokládaných trendů pro budoucí vývoj ICT trhu.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses