Finanční analýza Rodinného podniku Bernard, a.s. - Malý, Lukáš; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza je nástroj, který prozradí finanční zdraví, výkonnost a další atributy sledované firmy. Slouží ke komplexnímu pohledu na finanční zdraví a situaci firmy a výsledků hospodaření ve zkoumaném období. Z finanční analýzy dokážeme vyšetřit a vyvodit závěry, které mohou být nápomocny lepšímu hospodaření ve firmě. Pomocí testování poměrových ukazatelů, vertikální a horizontální analýzy a dalších parametrů můžeme ověřit skutečnou vypovídací schopnost těchto ukazatelů.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses