Jak si založit podnik - Šimáková, Jitka; Čapková, Tereza; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je shrnout jednotlivé kroky, které vedou k založení podniku, v praktické části tyto informace aplikovat a založit fiktivní podnik. Nejdůležitější částí celé práce je finanční plán, ve kterém předpovídám budoucí vývoj podniku. Patří sem zejména predikce účetních výkazů, mezi nimi výkaz zisků a ztrát, rozvaha, cash flow a také ukazatele rentability ROA, ROE, ROS.
Vedoucí práce: Tereza Čapková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses