Súčasná finančná kríza a menová politika FED - Dohányos, Vojtech; Koderová, Jitka; Šoltés, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce přibližuje nástroje a cíle měnové politiky FED a zároveň popisuje transmisní mechanizmus s její realizací. Pozornost je pak věnována definici krizy ako takové s následným popisem příčin, průběhu a měnové politiky FED počas současné finanční krize. Práce je uzavíraná uvedením předpokladaných dopadů krize a předpovědí dalšího vývoje ve finmančním sektoru a reálné ekonomiky.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses