Význam kulturního podmínění ženských a mužských rolí v marketingu - Brodská, Monika; Koudelka, Jan; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá změnou rolí a mužů ve společnosti. Popisuje tři typy zobrazování žen v reklamě.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses