Metodologie rakouské školy Vybraní autoři a problémové okruhy - Hlavík, Petr; Sirůček, Pavel, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem je představit specifickou metodologii rakouské školy s důrazem na její předpoklady vedoucí k pochopení jevů.
Vedoucí práce: Pavel Sirůček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses