Hodnocení efektivnosti investičního projektu - Adam, Josef; Valach, Josef, 1933-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení efektivnosti investičních projektů. Obsahem teoretické části práce je nejen obecná charakteristika a vymezení pojmů z oblasti investičního rozhodování a kapitálového plánování, ale také přehled metod hodnocení efektivnosti investičního rozhodování. Pozornost je věnována zejména problematice vybraných kritérií založených na peněžním toku z investičního projektu. Teoretické poznatky týkající se hodnocení efektivnosti investic jsou dále využity v rámci analytické části práce při zhodnocení efektivnosti reálného investičního projektu.
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses