Výstavy moderního umění a jejich význam pro cestovní ruch - Kováčová, Lenka (2009)
Diplomová práce se zabývá kulturním cestovním ruchem, dokládá význam výstav moderního umění pro kulturní cestovní ruch a marketingové strategie pro kulturní instituce na příkladu galerie Tate Modern.