Výstavy moderního umění a jejich význam pro cestovní ruch - Kováčová, Lenka; Netková, Jarmila; Nejezchlebová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se zabývá kulturním cestovním ruchem, dokládá význam výstav moderního umění pro kulturní cestovní ruch a marketingové strategie pro kulturní instituce na příkladu galerie Tate Modern.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; moderní umění; kulturní cestovní ruch; diplomové práce; modern art; cultural tourism; master's theses