Analýza vývoje aktivit agentury Czech Trade na vybraných trzích - Setváková, Kristýna (2009)
Předkládaná diplomová práce analyzuje vývoj první české agentury na podporu exportu CzechTrade. Zabývá se postupným vývojem jednotlivých služeb od roku založení až po současnost. Analyzuje finanční a další hodnotové ukazatele v čase. Rozebírá rovněž fungování zahraničních kanceláří CzechTrade, jejich činnost, problémy a specifika. V práci jsou vybrána 4 teritoria Francie, Nizozemí, Belgie a Rakousko, která jsou popsána detailněji.