Analýza vývoje aktivit agentury Czech Trade na vybraných trzích - Setváková, Kristýna; Plchová, Božena, 1936-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Předkládaná diplomová práce analyzuje vývoj první české agentury na podporu exportu CzechTrade. Zabývá se postupným vývojem jednotlivých služeb od roku založení až po současnost. Analyzuje finanční a další hodnotové ukazatele v čase. Rozebírá rovněž fungování zahraničních kanceláří CzechTrade, jejich činnost, problémy a specifika. V práci jsou vybrána 4 teritoria Francie, Nizozemí, Belgie a Rakousko, která jsou popsána detailněji.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses