Marketingová strategie firmy Van Leeuwen - Peca, Ondřej (2008)
Diplomová práce se zabývá popisem marketingové strategie společnosti Van Leeuwen Pipe and Tube, celosvětově působícího distributora na trhu ocelového potrubí a souvisejících komponent.