Marketingová strategie firmy Van Leeuwen - Peca, Ondřej; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá popisem marketingové strategie společnosti Van Leeuwen Pipe and Tube, celosvětově působícího distributora na trhu ocelového potrubí a souvisejících komponent.
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses