Návrh a implementace business architektury v doméně poskytování realitních služeb - Vlach, Miroslav; Svatá, Vlasta, 1952-; Pochobradský, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Fenomén procesního řízení nabývá ve 21. století stále většího významu. V mnoha firmách hraje klíčovou roli, jelikož zefektivňuje výkonnost organizace a flexibilně dokáže reagovat na změny v turbulentním prostředí. Obsahem diplomové práce je seznámit čtenáře s pojmem "business architektura" -- její strukturou a rolí v procesním řízení. Cílem bude návrh business architektury ve specifické oblasti podnikání a snaha implementovat ji do reálných existujících nebo vznikajících podnikových subjektů, poskytujících realitní služby. V důsledku toho, prokážeme praktičnost přístupu procesního řízení a business architektury jako klíčového faktoru pro dosahování efektivity v dynamickém a konkurenčním prostředí. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část poskytuje metodické podklady a praktická část samotný návrh business architektury subjektu působícího na realitním trhu. Součástí práce jsou grafické výstupy za využití CABE nástroje ProVision od společnosti Metastorm.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; analýza; metrika; diplomové práce; analysis; versification; master's theses