Veřejné finance a hospodářský růst - Strelcov, Olga; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce popisuje definici, funkce, členění a strukturu veřejných financí. Zabývá se nástroji, které řídí systém veřejných financí a sledují efektivní implementaci makroekonomických politik a strukturálních reforem. Praktická část charakterizuje, prostřednictvím provedení analýzy struktury a dynamiky veřejných příjmů a efektivity řízení veřejných výdajů, význam fiskální a finanční politiky ve vývoji finanční rovnováhy na makroekonomické úrovni.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; finance; bakalářské práce; finance; bachelor's theses