Provázanost účetnictví a daňových zákonů ve Vietnamu - Nguyen, Phuong Anh; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá účetními a daňovými zákony ve Vietnamské socialistické republice a jejich provázanosti. První část je věnována daňovému systému a to především dani z příjmu právnických osob a dani z osobních příjmů. Další část pojednává o vietnamském účetním systému. Tato část se věnuje vývoji reformy vietnamského účetního systému, současné legislativě, popisu účetní jednotky, předmětu účetnictví a ukázce účetní osnovy. Poslední část této práce je věnována provázanosti zákona o účetnictví s daňovými zákony.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses