Analýza obchodního sporu WTO - EU x USA (DS 291 - biotechnologické produkty) - Nedvědová, Barbora (2008)
Diplomová práce obsahuje podrobnou analýzu obchodního sporu DS 291 ve WTO mezi Spojenými státy americkými a Evropskou Unií, od jeho příčin, až po jeho průběh, postup a konečné řešení.