Analýza obchodního sporu WTO - EU x USA (DS 291 - biotechnologické produkty) - Nedvědová, Barbora; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Machková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce obsahuje podrobnou analýzu obchodního sporu DS 291 ve WTO mezi Spojenými státy americkými a Evropskou Unií, od jeho příčin, až po jeho průběh, postup a konečné řešení.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses