Sponzorský projekt McDonald's Olympic Hopefuls na podporu mladých sportovců. - Adamec, Richard (2009)
Diplomová práce se zabývá sponzorským projektem McDonald's Olympic Hopefuls. V prvních dvou částech jsou položeny teoretické základy pro vypracování diplomové práce, jsou zde vysvětleny pojmy týkající se marketingu, marketingové a komerční komunikace. Třetí část se zaměřuje na sponzoring, jeho typy a na hodnocení sponzorských projektů. Aplikační část popisuje historii projektu McDonald's Olympic Hopefuls. Obsahuje hodnocení projektu a doporučení do budoucnosti.