Sponzorský projekt McDonald's Olympic Hopefuls na podporu mladých sportovců. - Adamec, Richard; Postler, Milan, 1960-; Dlouhý, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se zabývá sponzorským projektem McDonald's Olympic Hopefuls. V prvních dvou částech jsou položeny teoretické základy pro vypracování diplomové práce, jsou zde vysvětleny pojmy týkající se marketingu, marketingové a komerční komunikace. Třetí část se zaměřuje na sponzoring, jeho typy a na hodnocení sponzorských projektů. Aplikační část popisuje historii projektu McDonald's Olympic Hopefuls. Obsahuje hodnocení projektu a doporučení do budoucnosti.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses