Sociálně ekonomická chrakteristika Francie - Blažíčková, Lenka; Jeníček, Vladimír, 1932-; Jelínek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce pojednává o sociálně ekonomickém vývoji Francie po 2. světové válce až do současnosti se zaměřením na hlavní ekonomická specifika jednotlivých dekád. Je zde detailněji popsán francouzský trh práce a úspěchy i nedostatky v dané oblasti. Závěrem se práce věnuje dopadům globální finanční krize na francouzskou ekonomiku.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses