Využitie informačných systémov pri riadení prevádzky v banke Banco Popolare Česká republika - Petrášová, Alexandra; Žebrák, Miroslav; Halousek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce je podat obraz o minulém a současném postavení banky Banco Popolare Česká republika a skupiny Banco Popolare ve světe s důrazem na měnící se prostředí, v kterém operuje a krizi na finančních trzích. Zaměřím se na využití informačních systémů v bankách obecně a vykonám analýzu a zhodnotím implementaci bankovního informačního systému BankUp, identifikuji problémové body a navrhnu vlastní opatření, které by pomohly v budoucnosti předejít podobným problémům a ušetřit časové a finanční náklady. Dále se pokusím najít nový potenciál převázání BankUpu na Internet Banking a systém Customer Relationship Management a navrhnu vlastní řešení ušité na míru banky Banco Popolare Česká republika.
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses