Budování značky - Novotná, Andrea (2009)
Diplomová práce seznámuje čtenáře se základními informacemi týkající se brandbuildingu, mapuje prvky a všechny aspekty ovlivňující budování hodnoty značky Activia a hodnotí je dle kritérií pro budování hodnoty značky. Poslední část se věnuje provední vlastního výzkumu značky (image, osobnost, průzkum reklam, obecná zjištění týkající se top of mind značek, aspektů ovlivňujících výběr jogurtového výrobku apod.).