Konservativní politika M.Thatcherové ve VB a její implikace na politiku v ČR po roce 1989 - Tůmová, Jana; Krátký, Karel, 1930-; Had, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Hlavním cílem této práce je provést analýzu ekonomického a politického vývoje ve Velké Británii za vlády Margaret Thatcher a posoudit, do jaké míry byla ekonomická a politická opatření aplikovaná touto vládou ve Velké Británii aplikovatelná na Českou republiku, respektive do jaké míry se vláda Václava Klause v letech 1992 -- 1997 britskými kroky a reformami inspirovala a s jakými praktickými výsledky.
Vedoucí práce: Karel Krátký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses