Využití ohrožené památky pro cestovní ruch - Martyniuk, Yana; Netková, Jarmila; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Využití státní ohrožené památky pro účely cestovního ruchu Prahy.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses