ČR a nový finanční rámec EU 2007-2013 - Peterková, Lenka (2007)
BP popisuje finanční rámec EU v období 2007-2013 z hlediska implikace pro Českou republiku, s důrazem na vymezení nové podoby regionální politiky, analýzu jejich nástrojů, institucionální zabezpečení pro úspěšné čerpání z fondů EU, strukturu programových dokumentů a rozdělení finančních prostředků mezi jednotlivé operační programy.