ČR a nový finanční rámec EU 2007-2013 - Peterková, Lenka; Adámková, Vlasta; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
BP popisuje finanční rámec EU v období 2007-2013 z hlediska implikace pro Českou republiku, s důrazem na vymezení nové podoby regionální politiky, analýzu jejich nástrojů, institucionální zabezpečení pro úspěšné čerpání z fondů EU, strukturu programových dokumentů a rozdělení finančních prostředků mezi jednotlivé operační programy.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses