Deriváty na počasí - Gurzhiy, Vladimir; Hnilica, Jiří, 1976-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Deriváty na počasí. V teto práci bude věnovano problematice začinajicim obchodovanim s pocasim. Ocenovani...
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses