Vzdelávanie a rozvoj manažérov v spoločnosti "Trial" - Pavlíková, Jana; Beroušek, Petr, 1952-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zaobírá systémem vzdělávání a rozvoje manažerů v společnosti "Trial", systém analyzuje a doporučuje společnosti určité změny, které by celý systém pomohli zefektivnit. V teoretické části popisuje práci manažerů, kompetence, kterými by měli disponovat a zásady pro tvorbu kompetenčního modelu ve společnosti. Dále charakterizuje jednotlivé metody vzdělávaní, tvorbu efektivního systému vzdělávání a zpětné vazby. V praktické části analyzuje interní politiku a systém vzdělávaní ve společnosti Trial, uvádí vzdělávací programy, kterými společnost disponuje a způsob hodnocení manažerů. V závěrečné části jsou uvedené doporučení pro změny v systému vzdělávání a hodnocení manažerů, které by mohli mít pozitivní dopad do obou oblastí.
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; vzdělávání; diplomové práce; education; master's theses