Outsourcing účetnictví - Hejhal, Petr (2009)
Práce se zabývá outsourcingem a offshoringem financí a účetnictví, uvádí hlavní výhody a nevýhody outsourcingu a offshoringu financí a účetnictví a snaží se poukázat na možné přístupy a postupy při zavedení outsourcingu a offshoringu financí a účetnictví.