Outsourcing účetnictví - Hejhal, Petr; Pelák, Jiří, 1977-; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá outsourcingem a offshoringem financí a účetnictví, uvádí hlavní výhody a nevýhody outsourcingu a offshoringu financí a účetnictví a snaží se poukázat na možné přístupy a postupy při zavedení outsourcingu a offshoringu financí a účetnictví.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses