Jak si založit podnik - Antošová, Vlasta; Čapková, Tereza; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce se skládá z části teoretické a části praktické. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy: podnik, podnikatel a podnikání. Dále jsou zde rozebrány faktory vedoucí k rozhodnutí stát se podnikatelem, druhy právních forem podnikání a aspekty jejich volby. Na konci této části zmiňuji základní legislativu a podnikatelský plán. V praktické části založím fiktivní podnik, kterým je fitness centrum ve formě společnosti s ručením omezeným. Je zde uveden podnikatelský plán, marketingový, organizační a finanční plán, hodnocení rizik a na konci je postup při zakládání společnosti s ručením omezeným.
Vedoucí práce: Tereza Čapková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses