Historie a vývoj umělé inteligence - Kraitz, Petr; Jirků, Petr, 1942-2017; Berka, Petr, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce popisuje relativně krátkou historii oboru umělé inteligence, obsahuje základní překážky a výzvy, kterým pracovníci na odborných pracovištích čelili a čelí, stejně jako popis metod jak se s výzvami utkat a nástin možného budoucího vývoje. Cílem práce nebylo podat vyčerpávající obraz oboru umělé inteligence, nýbrž seznámit čtenáře s novým zajímavým oborem, jeho zakladateli a pokračovateli, základními přístupy a obory které se tématu dotýkají.
Vedoucí práce: Petr Jirků
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses